Lidt om mig

Lidt om mig


Jeg er praktiserende fysioterapeut og er uddannet fysioterapeut i 2006. Jeg har særlig viden om og flere års erfaring med undersøgelse og behandling af kæber, hvor symptomerne fx er kæbesmerter, kæbeklik, tinnitus og mange flere, og jeg har siden 2017 valgt at fokusere på dette område sideløbende med akupunktur behandlinger. Se mere her.


Jeg har løbende efteruddannet mig i Muskelenergik Teknik (MET), akupunktur (TCM - Traditionel Kinesisk Medicn), Kinesiotape, manuelle undersøgelses- og behandlingsteknikker af kroppens forskellige regioner. Og senest har jeg tilføjet kraniosakralterapi til min mangfoldige værktøjskasse.


Jeg har fra 2011 til 2017 haft klinik for fysioterapi, akupunktur og træning på fitnesscentret Aerobicgården i Frederikssund, hvor jeg siden 2008 har undervist på ryghold på det faste holdprogram. I 2017 flyttede jeg klinikken til lidt mere rolige forhold for at fokusere udelukkende på kæbe/nakke behandling samt akupunktur


Inden da arbejdede jeg i kommunalt regi  med genoptræning efter blodprop/hjerneblødning, hjertesygdom, knæ-, hofte– og rygproblemer samt genoptræning af generel svækkelse efter sygdom. Jeg har desuden undervist reumatikere i varmtvandsbassin.
Jeg har desuden interesse og viden inden for arbejdsmiljø særligt i forhold til arbejdspladsindretning og kontorergonomi.

Fysioterapi er min passion

Mit mål er at skabe fremgang og forbedring, som varer ved.

Med fornyet selvindsigt spiller man selv den vigtigste rolle i processen.

Fysioterapeut Lene Sandal